HydX

Kontaktformulär

CAPTCHA image
Enter the code shown above

HydX Nyhetsbrev

Välkommen till HydX nyhetsbrev. Vi kommer med jämna mellanrum, eller ojämna, skicka ut nyhetsbrev i olika former. Vi har för tillfället fyra st olika nyhetbrev som har olika uppgifter i vårt nyhetsflöde. Somliga är kanske mer eller mindre intressanta för dig, därför kan du själv välja vilka du vill prenumerera på. Det går alltid att ta sig hit, till vår hemsida, och ladda ner gamla nyhetbrev från vårt arkiv.

HydX News - Detta nyhetsbrev beskriver endast nyheter om HydX. Här kan du läsa hur vi utvecklas, vad vi har för planer och andra intressanta saker kring företaget och dom som jobbar där.

HydX Offers - Här kommer vi att marknadsföra olika kampanjer på produkter som vi av någon anledning vill att våra kunder ska få upp ögonen för. Det kan vara allt från utförsäljning av "hyllvärmare" till marknadsföring av en ny produkt.

HydX Product News - Här skickar vi ut information om nya produkter från oss själva eller från våra strategiska samarbetspartners. Släpps det en ny produkt på marknaden från dom så kommer vi att informera om det här.

HydX Product Information Bulletin - Det händer att tillverkarna ändrar på befintliga produkter. Ibland är det bara kosmetisk design men ibland kan det ändras på både installationsmått och funktion. Detta nyhetsbrev kommer att gå ut till de kunder som är berörda av denna förändring, dvs. de som någon gång köpt dessa artiklar av oss. Det kan vara viktig information för framtida installationer och servicearbeten.

Du väljer själv vilka av dessa du vill prenumerera på. Det går att anmäla och avanmäla sig här på vår hemsida men det kommer även att finnas en länk direkt på våra nyhetsbrev.

Anmäl dig här