HydX

Kontaktformulär

CAPTCHA image
Enter the code shown above

STRATEGISKA LEVERANTÖRSPARTNERS


Danfoss är ett världskänt varumärke som spänner över flera olika branscher. Vi gör affärer med flera av deras affärsområden men främst med Danfoss Power Solutions, tidigare Sauer-Danfoss, som är ett av de största företagen inom branschen för mobil hydraulik. De konstruerar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av specialanpassade hydrauliska och elektroniska komponenter. Till Danfoss är vi även Appointed Sales And Service Partner.

Vad är Appointed Sales And Service Partner?

Genom att använda den bästa tekniken inom branschen och väl beprövade processer kan Parker erbjuda sina kunder exakt den kombination av komponenter, delmontage eller fullständiga rörelse- och styrsystem som behövs för just deras industriella användningsområde.

Energieffektiv, hållbar och tillförlitlig - Turolla OpenCircuitGear ™ kugghjulspumpar och motorer ger dina arbetsfunktioner topp prestanda. Vår långa erfarenhet ger dig en trygg funktion.

Som marknadsledare i HIC design har Comatrol byggt på sin teknik och sitt applikationskunnande för att skapa ett balanserat erbjudande med en produktlinje som består av en stark portfölj av solenoid, proportionella, mekaniska och Cetop ventiler.

Scanreco har många års erfarenhet och har ett välrenommerat rykte i att betjäna OEM kunder inom kran/maskinmarknaden och olika nischapplikationer. De utvecklar system och produkter som gör kranar och maskiner mer intelligenta, tillförlitliga och produktiva. Genom sitt gedigna kunnande arbetar de för att uppfylla marknadens behov med mål att öka sin egen, men också sina kunders, konkurrenskraft.

Reggiana Riduttori är ett internationellt företag specialiserat på forskning, design och utveckling av kraftöverföringssystem dedikerade till applikationer inom tung industri, jordbruk samt marina och mobila sektorn. Under 40 år har Reggiana Riduttori varit en av marknadsledarna i utvecklingen av planetväxlar, koniska och spiralskurna kugghjul, hjulväxlar, negativa skivbromsar och tillbehör.